Ingrediënten:

  • 8 flinke tomaten

  • 2 zoete puntpaprika’s

  • 2 rode uien

  • 2 teentjes knoflook

  • Flinke hand verse basilicum

Ingrediënten:

  • Half handje verse oregano

  • 2 blikjes geconcentreerde tomatenpuree van 140gr.

  • 1 blikje biologische rode pesto

Ingrediënten:

  • 3 winterpenen

  • Gehaktballetjes of mozarella

  • Pastasoort naar keuze (bv. spaghetti)

  • Was alle groenten en snijd alles tot grove brokken. Doe een klein bodempje water (echt minimaal) in de soepmaker. Zo brand de groente niet aan op de bodem. En doe alles in de soepmaker.

  • Zet de soepmaker op stand smooth. Dan is je saus over 20 minuten klaar. 😉

  • Terwijl de saus gemaakt wordt, kun je ondertussen (vega)gehaktballetjes braden in een koekenpan. En spaghetti of de pasta naar keuze klaarmaken.

  • Wil je een keer wat anders, dan kun je er ook voor kiezen om geen gehaktballetjes te nemen, maar om mozarella door de warme saus te roeren.

  • Smakelijk eten!